vrijdag 7 april 2017

Marjolein Meurs nieuwe accountmanager Verkeer & Vervoer

Per 1 april 2017 is Marjolein Meurs accountmanager Verkeer & Vervoer bij I&O Research. Marjolein werkt al sinds 2010 bij I&O Research. Ze volgt Janneke Dijkers op die begin dit jaar vertrok naar de gemeente Oldenzaal. Marjolein voert al jaren projecten uit op het gebied van mobiliteit en ruimte, waaronder de OV Klantenbarometer, Rijden onder Invloed, diverse reizigerspanels en gebruikerstevredenheidsonderzoeken.

Van zelfrijdende treinen tot autodelen
Marjolein gaat met haar team de I&O-expertise op het brede terrein van Verkeer & Vervoer verder uitbouwen: van zelfrijdende treinen en het belevingsaspect in het openbaar vervoer tot verkeersveiligheid en autodelen. Daarnaast zet Marjolein de komende jaren actief in op (technologische) ontwikkeling van onderzoeks- en inwintechnieken zoals datavisualisatie, locatiebepaling en realtime terugkoppeling van onderzoeksresultaten. Hiermee kunnen we onze bestaande en nieuwe opdrachtgevers nóg beter helpen inzicht te krijgen in de gedragingen, wensen en meningen van iedereen die op wat voor manier dan ook onderweg is van A naar B.

Overigens is er door de promotie van Marjolein nu een vacature voor een onderzoeker/coördinator Verkeer & Vervoer. Klik hier voor meer informatie over de vacature.

Meer informatie
Marjolein Meurs
T +31 (053) 48 25 022

Naam:
Email:
Onderwerp:
Bericht:
x