vrijdag 22 juli 2016

Vacature: veldwerkers, vestigingen Enschede en Amsterdam

I&O Research is een veelzijdig bureau voor onderzoek en advies. Voor verschillende typen opdrachtgevers voeren wij veldwerk op uiteenlopende locaties uit. Dit wordt landelijk aangestuurd vanuit onze vestigingen in Amsterdam en Enschede. We hebben een pool van zo’n 600 veldwerkers verspreid over heel Nederland.

Voor onze landelijke pool zijn wij op zoek naar

VELDWERKERS (op projectbasis)

Ben je op zoek naar een leuke, flexibele bijbaan? Wij bieden je afwisselende werkzaamheden op verschillende locaties in het land. Omdat het werk op projectbasis is, zijn je uren flexibel en goed te combineren met studie of ander werk. Werk samen met een prettig team van collega´s in een leuke, informele sfeer of ga zelfstandig te werk bij individuele opdrachten. Op locatie spreek je je beoogde doelgroep aan en maak je hen enthousiast om deel te nemen aan het onderzoek. Thuis bereid je je voor, hou je je eigen administratie bij en koppel je de benodigde informatie terug aan de coördinator van het project. De werktijden en locaties zijn afhankelijk van het project. Je kunt zelf aangeven welke projecten je wel of niet wilt uitvoeren. Bij ons doe je nooit aan telemarketing.

Je werkzaamheden zijn bijvoorbeeld:

  • Uitdelen van vragenlijsten in het openbaar vervoer, op stations, bij evenementen
  • Tellen van bezoekers bij evenementen
  • Interviewen van bezoekers in winkelcentra
  • Afnemen van vragenlijsten bij respondenten thuis

Klik hier voor meer informatie over de vacature.

Geïnteresseerd?
Je kunt direct solliciteren, mail dan naar veldwerk@ioresearch.nl o.v.v. ‘Vacature functie veldwerker’. Je krijgt van ons een link toegestuurd naar een online vragenlijst. We nemen daarna contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Vragen? Bel naar 053-4864703 en je krijgt iemand van de afdeling Veldwerk aan de lijn.

Naam:
Email:
Onderwerp:
Bericht:
x