vrijdag 22 juli 2016

Vacature: telefonische interviewers, vestiging Enschede

I&O Research is een veelzijdig bureau voor onderzoek en advies. Voor verschillende typen opdrachtgevers voeren wij telefonische interviews uit onder burgers, klanten, bedrijven en consumenten. Dit gebeurt vanuit onze interviewunit in Enschede. Onze vestiging in Enschede telt 30 vaste medewerkers en 80 interviewers. Ons bureau is gevestigd aan de Zuiderval, aan de rand van de Enschedese binnenstad.

Voor onze vestiging in Enschede zijn wij op zoek naar

TELEFONISCHE INTERVIEWERS (minimaal 15 uur per week)

Dit najaar doen we een aantal grote telefonische onderzoeken. We starten met een onderzoek in de Randstad over waar inwoners boodschappen doen en winkelen. Daarnaast voeren we een landelijk onderzoek uit naar leefbaarheid en veiligheid in de woonomgeving.
Je zet voor deze projecten zowel je overtuigingskracht in als je interviewvaardigheden. Voor de start van elk onderzoek krijg je van ons uiteraard een uitgebreide training. Als onderzoeksbureau doen wij niet aan telemarketing of –verkoop en werken niet met te behalen targets.

Je werkzaamheden zijn onder meer:

  • Telefonisch benaderen van respondenten die niet gereageerd hebben op een schriftelijke uitnodiging tot deelname aan het onderzoek
  • Aan de hand van een script afnemen van telefonische interviews
  • Motiveren van respondenten om zelf de vragenlijst nog in te vullen

Klik hier voor meer informatie over de vacature.

Geïnteresseerd?
Heb je interesse in de functie en voldoe je aan de criteria, stuur dan jouw CV en motivatie naar
coördinatie Veldwerk.
Voor meer informatie over onze organisatie verwijzen we je graag naar de website of kun je contact opnemen met veldwerk op (053) 486 4703.

Naam:
Email:
Onderwerp:
Bericht:
x