dinsdag 3 september 2019

Vacature Senior Onderzoeksadviseur Mobiliteit

I&O Research is een maatschappelijk betrokken onderzoeksbureau, waar talent de ruimte krijgt zich te ontplooien. Door onderzoek en advies willen wij bijdragen aan beter onderbouwde keuzes van onze klanten. Samen met onze klanten streven wij naar het beste resultaat in relatie, dienst en product. Onze klanten zijn o.a. Rijksoverheid, uitvoeringsorganisaties, gemeenten, provincies, lokale rekenkamers en kennisinstituten. In de publieke sector behoort I&O Research tot de top drie bureaus.

Voor onze vestiging in Amsterdam of Enschede zijn wij op zoek naar een

SENIOR ONDERZOEKSADVISEUR Mobiliteit (32-38 uur)

De afdeling mobiliteit zoekt…
Ben jij proactief, kun jij zelfstandig projecten leiden én heb jij ervaring/affiniteit met onderzoek op het gebied van verkeer en vervoer? Dan ben jij misschien wel dé persoon die wij voor onze afdeling Mobiliteit zoeken! Binnen onze multidisciplinaire afdeling doen wij voor diverse opdrachtgevers, zoals NS, ProRail, Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Rijkswaterstaat en gemeenten onderzoek naar de beleving en het gedrag van (vaar)weggebruikers en reizigers in het openbaar vervoer. Vaak gaat het hierbij om grootschalige onderzoeken waarbij we veel respondenten vragen naar hun mening. Dit gebeurt bijvoorbeeld via online peilingen, face-to-face-onderzoek in het openbaar vervoer, op stations en in havens of bij sluizen. Ook voeren we kwalitatief onderzoek uit, zoals focusgroepen en diepte-interviews met bepaalde groepen reizigers.

Wie ben jij?
Jij hebt minimaal een afgeronde academische opleiding waarin je veel hebt geleerd over het vak van onderzoeker en bent in staat op te treden als adviseur/expert in projecten (borgen kwaliteit, bewaken mijlpalen, klantrelatie, etc.). Je hebt inmiddels vijf jaar of langer gewerkt in een relevante functie. Je weet wat er speelt op de markt van mobiliteit. Jij fungeert als interne vraagbaak in verschillende project-/expertiseteams en weet te investeren in bestaande en nieuwe relaties. Je schrijft offertes en vertaalt signalen van klanten naar commerciële kansen voor het bedrijf. Tegelijkertijd blijf je je ontwikkelen in het vakgebied door trainingen, cursussen, netwerken en vakliteratuur. 

Je bent een maatschappelijk betrokken onderzoeker die ervaring heeft met zowel kwantitatief én kwalitatief onderzoek. Daarnaast ben je analytisch sterk en kun je goed werken onder (tijds)druk. Ook ben je een fijne collega waarmee iedereen goed kan samenwerken. Je hebt de budgetten goed op orde. Je hebt ruime kennis van onderzoeksmethoden en -technieken en je beschikt over uitstekende rapportage- en presentatievaardigheden. Daarnaast ben je ook proactief en klantgericht. Onze nieuwe senior onderzoeksadviseur heeft een belangrijke taak in het behalen van de omzetdoelstellingen en het bijhouden, delen en ontwikkelen van kennis.

Wat krijg je ervoor terug?

  • een uitdagende functie voor 32 tot 38 uur per week
  • een professionele, open en informele werksfeer
  • ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
  • en een salaris afhankelijk van je ervaring in schaal 6 (€3.546,- tot maximaal €5.638,-)

Geïnteresseerd?
Heb je interesse in de functie en voldoe je aan de criteria, stuur dan je CV en motivatie uiterlijk
21 september naar Caroline Akkerman (HR): HR@ioresearch.nl

Voor meer informatie over de functie en onze organisatie verwijzen we je graag naar de website: www.ioresearch.nl of kun je contact opnemen op (053) 2005200 met Caroline Akkerman.

Naam:
Email:
Onderwerp:
Bericht:
x