dinsdag 2 april 2019

Vacature onderzoeker voor het team werk, zorg en jongeren

I&O Research is een maatschappelijk betrokken onderzoeksbureau, waar talent de ruimte krijgt zich te ontplooien. Door onderzoek en advies willen wij bijdragen aan beter onderbouwde keuzes van onze klanten. Samen met onze klanten streven wij naar het beste resultaat in relatie, dienst en product. Onze klanten zijn o.a. Rijksoverheid, uitvoeringsorganisaties, gemeenten, provincies, lokale rekenkamers en kennisinstituten. In de publieke sector behoort I&O Research tot de top drie bureaus.

Waar zijn we naar op zoek?
Onze nieuwe collega-onderzoeker is een enthousiaste, nieuwsgierige en kritische onderzoeker die affiniteit heeft met het sociaal domein, maatschappelijke ondersteuning, welzijn en zorg. Het team voert projecten uit op het gebied van cliëntervaringen, monitoring, evaluatie en ondersteuningbehoefte, waarbij vaak een combinatie van kwalitatief en kwantitatief onderzoek wordt ingezet: interviews, focusgroepen, maar ook enquêtes en peilingen.

We verwachten van je dat je onderzoeksprojecten kunt organiseren en deze zelfstandig en in teamverband kunt uitvoeren. Ervaring met zowel kwalitatief als kwantitatief onderzoek is een vereiste. Het ontwikkelen van vragenlijsten en het maken van statistische analyses vind je leuk om te doen. En je kunt goed overweg met SPSS of R. Het beschrijven van onderzoeksresultaten en conclusies geven je energie. Je bent in staat om zelfstandig projecten uit te voeren. En jij kunt de relatie met de klant binnen projecten optimaliseren. Ook wil je je graag blijven ontwikkelen in het vakgebied door trainingen, cursussen, netwerken en vakliteratuur.

Wie ben jij?
Jij hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding waarin je veel hebt geleerd over het vak van onderzoeker. Je hebt inmiddels al twee jaar of langer gewerkt in een relevante functie. Je bent een maatschappelijk betrokken onderzoeker die affiniteit heeft met kwantitatief én kwalitatief onderzoek. Daarnaast ben je analytisch en kun je goed werken onder (tijds)druk. Ook ben je een fijne collega met wie iedereen goed kan samenwerken. Je hebt de budgetten goed op orde. En tot slot ben je ook nog eens proactief en klantgericht.

Wat krijg je ervoor terug?

  • een uitdagende functie voor 32 tot 38 uur per week
  • een professionele, open en informele werksfeer
  • ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
  • en een salaris afhankelijk van je ervaring in schaal 4 (€2.408,- tot maximaal €3.954,-)

Geïnteresseerd?
Heb je interesse in de functie en voldoe je aan de criteria, stuur dan je CV en motivatie uiterlijk voor 28 april 2019 naar Caroline Akkerman (HR-adviseur): HR@ioresearch.nl.

Voor meer informatie over de functie en onze organisatie verwijzen we je graag naar de website: www.ioresearch.nl of kun je contact opnemen op (053) 2005210.

Naam:
Email:
Onderwerp:
Bericht:
x