vrijdag 22 maart 2019

Vacature Onderzoeker voor detacheringsopdrachten

Vind jij het leuk om bij diverse opdrachtgevers van I&O Research aan de slag te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Vacature ONDERZOEKER voor detacheringsopdrachten binnen diverse gemeenten in het zuiden van Nederland

Waar zijn we naar op zoek?
We verwachten van je dat je onderzoeksprojecten kunt organiseren en deze zelfstandig en in teamverband kunt uitvoeren. Het ontwikkelen van vragenlijsten en het maken van statistische analyses vind je leuk om te doen. Je kunt goed overweg met SPSS of R en/of het maken van dashboards. En heb je ervaring met de pakketen Enalyzer, SWING, Power BI en/of Tableau. Het beschrijven van onderzoeksresultaten en conclusies geven je energie. Je bent in staat om zelfstandig  projecten uit te voeren. En jij kunt de relatie met de klant binnen projecten optimaliseren. Ook wil je je graag blijven ontwikkelen in het vakgebied door trainingen, cursussen, netwerken en vakliteratuur.

Wie ben jij?
Je houdt ervan om bij diverse gemeenten aan de slag te gaan en in verschillende teams te werken. Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding waarin je veel hebt geleerd over het vak van onderzoeker. Je hebt inmiddels al twee jaar of langer gewerkt in een relevante functie. Je bent een maatschappelijk betrokken onderzoeker die affiniteit heeft met kwantitatief én kwalitatief onderzoek. Daarnaast ben je analytisch en kun je goed werken onder (tijds)druk. Ook ben je een fijne collega met wie iedereen goed kan samenwerken. Je hebt de budgetten goed op orde. En tot slot ben je ook nog eens proactief en klantgericht.

Wat krijg je er voor terug?

  • Een uitdagende functie voor 24 tot 36 uur per week afhankelijk van de opdracht
  • Een werkplek binnen één van de gemeenten Maastricht, Sittard-Geleen en Heerlen
  • Een professionele, open en informele werksfeer
  • Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
  • Ben je zzp’er? Ook dan zijn wij geïnteresseerd!

Geïnteresseerd?
Heb je interesse in de functie en voldoe je aan de criteria, stuur dan je CV en motivatie naar Katrien Brendel (consulent detacheren).

I&O Research is een maatschappelijk betrokken onderzoeksbureau, waar talent de ruimte krijgt zich te ontplooien. Door onderzoek en advies willen wij bijdragen aan beter onderbouwde keuzes van onze klanten. Samen met onze klanten streven wij naar het beste resultaat in relatie, dienst en product. Onze klanten zijn o.a. Rijksoverheid, uitvoeringsorganisaties, gemeenten, provincies, lokale rekenkamers en kennisinstituten. In de publieke sector behoort I&O Research tot de top drie bureaus.

Voor meer informatie over de functie en onze organisatie verwijzen we je graag naar de website: www.ioresearch.nl of kun je contact opnemen op (053) 2005210.

Naam:
Email:
Onderwerp:
Bericht:
x