maandag 18 februari 2019

Vacature Onderzoeker Team Verkeer & Vervoer

Voor onze vestiging in Enschede of Amsterdam zoeken wij een:
 
Onderzoeker Verkeer & Vervoer in Amsterdam of Enschede (32-38 uur)
 
Ben jij proactief, kun jij zelfstandig projecten leiden én heb jij ervaring/affiniteit met onderzoek op het gebied van verkeer en vervoer? Dan ben jij misschien wel dé persoon die wij voor ons team Verkeer en Vervoer zoeken! Binnen ons multidisciplinaire team doen wij voor diverse opdrachtgevers, zoals NS, ProRail, Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Rijkswaterstaat en gemeenten onderzoek naar de beleving en het gedrag van (vaar)weggebruikers en reizigers in het openbaar vervoer. Vaak gaat het om grootschalige onderzoeken waarbij we veel respondenten vragen naar hun mening. Dit gebeurt bijvoorbeeld via online peilingen, face-to-face-onderzoek in het openbaar vervoer, op stations en in havens of bij sluizen. Ook voeren we kwalitatief onderzoek uit, zoals focusgroepen en diepte-interviews.
 
Jouw werkzaamheden:
We verwachten van je dat je onderzoeksprojecten kunt organiseren en deze zelfstandig en in teamverband kunt uitvoeren. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit: 
het zelfstandig uitvoeren en leiden van projecten
het optimaliseren van de relatie met de klant binnen projecten
het ontwikkelen van vragenlijsten
het uitvoeren van statistische analyses 
het beschrijven van onderzoeksresultaten en conclusies
het ondersteunen van de accountmanager bij acquisitie
het blijven ontwikkelen in het vakgebied door trainingen, cursussen, netwerken en vakliteratuur
 
Jouw profiel:
We zijn op zoek naar een enthousiaste collega die projecten als projectleider binnen het team Verkeer en Vervoer kan oppakken. Jouw profiel ziet er daarbij als volgt uit:
je hebt een academisch werk- en denkniveau
je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring en affiniteit met verkeer en vervoer door werkervaring of in de vorm van een afgeronde opleiding Verkeerskunde, Planologie, Geografie of soortgelijk. 
je bent een (maatschappelijk) betrokken onderzoeker
je hebt affiniteit met kwantitatief én kwalitatief onderzoek
je werkt nauwkeurig; met strakke planningen en deadlines
je kunt goed overweg met SPSS 
je bent analytisch ingesteld en in staat onder (tijds)druk te werken
je bent collegiaal en je kunt goed samenwerken
je bent proactief en klantgericht
 
Wij bieden:
een uitdagende functie voor 32 tot 38 uur per week 
een professionele, open en informele werksfeer 
flexibele werktijden en faciliteren thuiswerken
ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
de functie onderzoeker is ingeschaald in schaal 4 (min. €2.408,- tot max. €3.954,- op basis van een 38-urige werkweek)
 
Geïnteresseerd? 
Heb je interesse in de functie en voldoe je aan de criteria, stuur dan je CV en motivatie voor 10 maart naar Caroline Akkerman (HR-adviseur): HR@ioresearch.nl
 
I&O Research is een maatschappelijk betrokken onderzoeksbureau, waar talent de ruimte krijgt zich te ontplooien. Door onderzoek en advies willen wij bijdragen aan beter onderbouwde keuzes van onze klanten. Samen met onze klanten streven wij naar het beste resultaat in relatie, dienst en product. 
 
We werken voor gemeenten, Rijksoverheid, uitvoeringsorganisaties, zorginstellingen, lokale rekenkamers en kennisinstituten. In de publieke sector behoort I&O Research tot de top drie bureaus. I&O Research beschikt over experts in vijf domeinen: Burger & Bestuur, Economie & Ruimte, Verkeer & Vervoer, Werk, Zorg & Jongeren en Datacollectie. 
 
Voor meer informatie over de functie en onze organisatie verwijzen we je graag naar de website: www.ioresearch.nl of kun je contact opnemen via (053) 2005200.

Naam:
Email:
Onderwerp:
Bericht:
x