dinsdag 6 augustus 2019

Vacature Marketing en communicatie medewerker

I&O Research is een maatschappelijk betrokken onderzoeksbureau, waar talent de ruimte krijgt zich te ontplooien. Door onderzoek en advies dragen wij bij aan beter onderbouwde keuzes van onze klanten. Samen met onze opdrachtgevers streven wij naar het beste resultaat in relatie, dienst en product. Onze klanten zijn o.a. Rijksoverheid, gemeenten, provincies, uitvoeringsorganisaties, lokale rekenkamers en kennisinstituten. In de publieke sector behoort I&O Research tot de top drie bureaus.

Marketing en communicatie medewerker

Waar zijn we naar op zoek?
We zoeken een zelfstandig functionerende marketing en communicatie medewerker. Jij bent goed in het bedenken van marketing strategieën en het ontwikkelen en bedenken van nieuwe uitingen. Je wordt enthousiast van contact met media en andere relaties om I&O Research goed onder de aandacht te brengen. Daarbij is het handig als je affiniteit hebt met ons vak: onderzoek & advies. Het (mede-)organiseren van evenementen zal onderdeel uit maken van je functie. Daarnaast houd je onze website up-to-date, stel je maandelijks een online-nieuwsbrief op voor onze relaties en help je collega’s bij lay-out en huisstijl-kwesties.

Wie ben jij?
Jij hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding waarin je veel hebt geleerd over het vak van marketing en communicatie. Je hebt twee jaar of langer gewerkt in een relevante functie. Je bent in staat om onder tijdsdruk te werken en om tijdig de laatste nieuwtjes vanuit het onderzoek via de juiste kanalen onder de aandacht te brengen. Daarnaast ben je proactief en klantgericht. Je bent creatief en vindt het leuk om nieuwe dingen te ontwikkelen. Tevens heb je voldoende kennis over de social media kanalen en hoe je deze het beste kunt inzetten. Je bent iemand waarmee het goed samenwerken is.

Wat krijg je ervoor terug?

  • een uitdagende functie voor 16 tot 24 uur per week
  • een professionele, open en informele werksfeer
  • ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
  • een salaris afhankelijk van je ervaring (minimaal € 2.408,- tot maximaal € 3.954,- op basis van 38 uur)
  • afhankelijk van je woonplaats kom je te werken op onze vestiging in Enschede of Amsterdam

Geïnteresseerd?
Heb je interesse in de functie en voldoe je aan de criteria, stuur dan je CV en motivatie uiterlijk voor 31 augustus 2019 naar Caroline Akkerman (HR adviseur): HR@ioresearch.nl.

Meer informatie
Voor meer informatie over de functie en onze organisatie verwijzen we je graag naar de website: www.ioresearch.nl of kun je contact opnemen op (053) 2005200.

Naam:
Email:
Onderwerp:
Bericht:
x