woensdag 30 september 2015

Vacature ervaren onderzoeker Economie & Ruimte (32-36 uur)

I&O Research is een maatschappelijk betrokken onderzoeksbureau, waar talent de ruimte krijgt zich te ontplooien. Door onderzoek en advies willen wij bijdragen aan beter onderbouwde keuzes van onze klanten. Samen met onze klanten streven wij naar het beste resultaat in relatie, dienst en product. Onze klanten zijn o.a. Rijksoverheid, uitvoeringsorganisaties, gemeenten, provincies, lokale rekenkamers en kennisinstituten. In de publieke sector behoort I&O Research tot de top drie bureaus. 

In verband met onze groeiende orderportefeuille zijn we voor onze binnenkort te openen vestiging in Amsterdam op zoek naar een

ERVAREN ONDERZOEKER ECONOMIE & RUIMTE (32-36 uur)

met aantoonbare affiniteit met het thema Economie & Ruimte. Binnen het thema Economie & Ruimte is een multidisciplinair team werkzaam. Het team voert projecten uit op het gebied van lokale en regionale economie, detailhandel (b.v. koopstromen en warenmarktanalyses) en vrije tijd.

We verwachten van je dat je onderzoeksprojecten kunt organiseren en deze zelfstandig en in teamverband kunt uitvoeren. Ervaring met zowel kwalitatief als kwantitatief onderzoek is een pré.

Je taken bestaan o.a uit:

  • statistische analyses
  • beschrijven onderzoeksresultaten en conclusies
  • projecten leiden
  • relatie met de klant binnen projecten optimaliseren
  • ondersteuning van de accountmanager bij acquisitie
  • blijven ontwikkelen in het vakgebied door trainingen, cursussen, netwerken en vakliteratuur

Klik hier voor meer informatie over de vacature.

Geïnteresseerd?
Heb je interesse in de functie en voldoe je aan de criteria, stuur dan uiterlijk 14 oktober 2015 jouw CV en motivatie naar Marieke Vennik (HR).

Voor meer informatie over de functie en onze organisatie verwijzen we je graag naar de website: www.ioresearch.nl of kun je contact opnemen op (053) 4825000.

Naam:
Email:
Onderwerp:
Bericht:
x