donderdag 29 september 2016

Vacature Coördinator Veldwerk, vestiging Amsterdam

I&O Research is een maatschappelijk betrokken onderzoeksbureau, waar talent de ruimte krijgt zich te ontplooien. Door onderzoek en advies willen wij bijdragen aan beter onderbouwde keuzes van onze klanten. Samen met onze klanten streven wij naar het beste resultaat in relatie, dienst en product. Onze klanten zijn o.a. Rijksoverheid, uitvoeringsorganisaties, gemeenten, provincies, lokale rekenkamers en kennisinstituten. In de publieke sector behoort I&O Research tot de top drie bureaus.

Voor onze vestiging in Amsterdam zijn wij op zoek naar een

COORDINATOR VELDWERK (28-36 uur)

Voor onze opdrachtgevers, zoals Ministerie van Veiligheid en Justitie, Ministerie van Infrastructuur en Milieu, Rijkswaterstaat, NS, ProRail en gemeenten, doen wij onderzoek onder reizigers en inwoners. Vaak gaat het om grootschalige onderzoeken waarbij we veel respondenten vragen naar hun mening. Wij voeren daarvoor face-to-face onderzoek uit in bijvoorbeeld het openbaar vervoer en op stations.

Wij verwachten van je dat je het veldwerk van onderzoeksprojecten goed kunt organiseren in overeenstemming met de door de opdrachtgever gestelde eisen, communiceert met projectleiders, collega’s en veldwerkers. Je presteert goed bij grote drukte en houdt het overzicht. Je werkt zelfstandig maar ook in teamverband uitstekend. Je taken zullen o.a. bestaan uit:

  • maken van (complexe) planningen
  • aansturen van veldwerkprojecten
  • kwaliteitbewaking en beoordeling van veldwerkers
  • opleiding, begeleiding en instructie van veldwerkers
  • bijhouden van administratie en verwerking van declaraties

Klik hier voor meer informatie over de vacature.

Geïnteresseerd?
Heb je interesse in de functie en voldoe je aan de criteria, stuur dan uiterlijk 20 oktober je CV en motivatie naar Anneloes Kuit (teamcoördinator Veldwerk).

Voor meer informatie over de functie en onze organisatie verwijzen we je graag naar de website of kun je contact opnemen op (053) 4825000.

Naam:
Email:
Onderwerp:
Bericht:
x