maandag 7 oktober 2019

Vacature beleidsonderzoeker(s)

I&O Research is een bureau voor opinie- en beleidsonderzoek dat zich richt op maatschappelijke vraagstukken. Bij ons krijgt talent de ruimte zich te ontplooien. Door onderzoek en advies willen wij bijdragen aan beter onderbouwde keuzes van onze klanten. Met circa 70 medewerkers is I&O Research een van de grootste bureaus voor de publieke sector. Wij werken onder meer voor de  Rijksoverheid, uitvoeringsorganisaties, gemeenten, provincies, lokale rekenkamers, ideële instellingen en kennisinstituten.

In verband met een groeiende orderportefeuille zijn we voor onze vestiging in Amsterdam op zoek naar:

BELEIDSONDERZOEKERS

We zoeken met name versterking voor onze expertisegebieden veiligheid, arbeidsmarkt en sociaal domein. We zijn op zoek naar gedreven, ondernemende onderzoekers met inhoudelijke kennis op een of meerdere van genoemde beleidsvelden en met enkele jaren ervaring in het uitvoeren van beleidsgericht onderzoek.  

Je komt te werken in een multidisciplinair samengesteld expertiseteam en je kunt je richten op zowel kwantitatief als kwalitatief onderzoek of combinaties daarvan. Het werk is afwisselend; je werkt in teamverband aan meerdere projecten tegelijk voor verschillende klanten. Naast het uitvoeren en begeleiden van onderzoeken lever je een bijdrage aan de acquisitie en het opstellen van offertes.

Wij bieden:

  • een uitdagende functie voor 32 tot 38 uur per week
  • ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
  • een professionele, open en informele werksfeer
  • uitstekende arbeidsvoorwaarden: we bieden flexibele werktijden en faciliteren thuiswerken
  • een mooie werkplek aan het IJ in Amsterdam
  • een salaris afhankelijk van je ervaring in schaal 5 (€3.050,- tot maximaal €4.690,-)

Geïnteresseerd?
Spreekt bovenstaande je aan en heb je een analytische instelling, affiniteit met het openbaar bestuur en beschik je over vaardigheden om klanten te adviseren op basis van onderzoeksuitkomsten? Stuur dan je CV en motivatie voor 22 oktober 2019 naar Caroline Akkerman (HR adviseur):HR@ioresearch.nl.

Voor meer informatie over onze organisatie verwijzen we je graag naar onze website www.ioresearch.nl. Of je neemt contact op met Jaap Bouwmeester (020) 308 48 00.

Naam:
Email:
Onderwerp:
Bericht:
x