maandag 25 februari 2013

Veiligheidsmonitor 2013

De Integrale Veiligheidsmonitor (IVm) is een jaarlijks bevolkingsonderzoek naar veiligheid, leefbaarheid en slachtofferschap. De IVm wordt uitgevoerd door I&O Research, in opdracht van het Ministerie van Veiligheid en Justitie en in samenwerking met het CBS en Bureau Veiligheidsmonitor.

De voorbereidingen voor de meting van komend najaar in zijn in volle gang. Als u wilt deelnemen, kunt u dat kenbaar maken door een mailtje te sturen naar Bureau Veiligheidsmonitor via info@veiligheidsmonitor.nl. Bureau Veiligheidsmonitor stelt dan een overeenkomst voor u op. Heeft u nog vragen over de steekproeftrekking en het gebruik van de vrije ruimte in de vragenlijst, dan helpen wij u graag. Projectleider Gerben Huijgen is uw aanspreekpunt.

Wilt u een rapportage? Neem dan contact op met Gerben Huijgen (053-4825034). Een volledig rapport voor een gemeente stellen wij vanaf 1.900 euro voor u samen. Op bais van uw wensen (uitsplitsingen, benchmarks, koppeling met politiecijfers, etc.) maken wij een voorstel op maat.

Naam:
Email:
Onderwerp:
Bericht:
x