vrijdag 21 juni 2019

Vacature Administratief medewerker Veldwerk

Voor onze vestiging in Amsterdam zijn wij op zoek naar een

Administratief medewerker VELDWERK (28-38 uur)

Voor onze opdrachtgevers, zoals Ministerie van Veiligheid en Justitie, Ministerie van Infrastructuur en Milieu, Rijkswaterstaat, NS, ProRail en gemeenten, doen wij onderzoek onder reizigers en inwoners. Vaak gaat het om grootschalige onderzoeken waarbij we veel respondenten vragen naar hun mening. Wij voeren daarvoor face-to-face-onderzoek uit in bijvoorbeeld het openbaar vervoer en op stations.

Waar zijn we naar op zoek?
We zoeken een collega die de coördinatoren bij Veldwerk Buiten kan ondersteunen door middel van het nabellen van veldwerkers. Het verwerken van de in- en uitgaande mail en registreren van de veldwerkspullen. Je vindt het leuk om planningen te maken en om informatiebijeenkomsten en instructies over het veldwerk voor te bereiden. Maar ook taken als het inpakken van de tassen die mee gaan met onze veldwerkers doe je met plezier. Tevens is een van je taken om de binnengekomen declaraties te verwerken.

Wie ben jij?
Jij hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding. Je hebt inmiddels al twee jaar of langer gewerkt in een administratieve ondersteunende functie. Je kunt goed werken met Excel of bent bereid dit te leren. Daarnaast ben je proactief en kun je goed werken onder (tijds)druk en blijf je nauwkeurig. Ook ben je een fijne collega waarmee iedereen goed kan samenwerken.

Wij bieden

  • Een uitdagende functie voor 28 tot 38 uur per week
  • een professionele, open en informele werksfeer
  • de functie is ingedeeld in schaal 2 (min. € 1.812,-, en max € 2.506,- bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek). Salarisinpassing is afhankelijk van de mate waarin wordt voldaan aan het functieprofiel. 

Geïnteresseerd?
Heb je interesse in de functie en voldoe je aan de criteria, stuur dan uiterlijk 30 juni 2019 je CV en motivatie naar Caroline Akkerman (HR-Adviseur): HR@ioresearch.nl
Voor meer informatie over de functie en onze organisatie verwijzen we je graag naar de website: www.ioresearch.nl of kun je contact opnemen op (053) 2005200.

Naam:
Email:
Onderwerp:
Bericht:
x