dinsdag 3 februari 2015

SEMINAR STRATEGISCH STUREN IN HET SOCIAAL DOMEIN, nog 5 plaatsen beschikbaar

12 maart 2015, 13.00-17.30 uur, Marienhof Amersfoort

De drie grote decentralisaties zijn sinds 1 januari van kracht, maar dit is pas het begin. Onderzoek- en adviesbureau I&O Research en organisatieadviesbureau SeinstravandeLaar organiseren een seminar voor professionals bij gemeenten. De vraag “Hoe strategisch te sturen in het sociale domein?” staat centraal.

I&O Research zal deze vraag benaderen vanuit het perspectief van de burger:  welke ondersteuning hebben ze nu, van professionals en van hun omgeving, en hoeveel ‘rek’ zit daar in? Hoe kunt u met onderzoek toetsen of de veronderstellingen over de eigen en de sociale kracht van burgers wel kloppen?

SeinstravandeLaar betrekt ook de aanbodkant: hoe kunnen gemeenten hun taak zo goed en efficiënt mogelijk uitvoeren? Van belang is dat niet alleen behoeften van burgers goed worden bediend, maar ook dat op strategisch niveau tijdig de juiste keuzes worden gemaakt in termen van grip, sturing en control. We nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn, onze bijdrage aan te horen en met elkaar in discussie te gaan!

Klik hier voor meer informatie over het Seminar.

We nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn, onze bijdrage aan te horen en met elkaar in discussie te gaan! In de bijlage vindt u een uitgebreide beschrijving van het seminar.

Deelnemen?

U kunt zich aanmelden via onderstaande link:

www.startvragenlijst.nl/aanmeldenseminar

Of via het secretariaat van I&O Research: secretariaat@ioresearch.nl, (053) 48 25 000. Als u meer wilt weten over de inhoud van het seminar kunt u mailen of bellen met Peter Kanne, 06 31943707), Rachel Beerepoot, 06 19338246) of Arno Seinstra, 06 13 53 96 85.

 

Naam:
Email:
Onderwerp:
Bericht:
x