maandag 28 september 2015

I&O Research opent vestiging in Amsterdam

Thijs Lenderink partner I&O Research vanaf 1 oktober 2015

I&O Research naar Amsterdam
Met trots presenteren we onze nieuwe bedrijfsvestiging in Amsterdam: vanaf 4 januari 2016 houden wij (ook) kantoor in het UP Office Building in Amsterdam. Piet Heinkade 55, centraal gelegen aan het IJ, naast de Passenger Terminal.

Moving Up
UP staat voor een nieuwe manier om zaken te doen. De bedrijven in UP doen de dingen op hun eigen manier, maar profiteren van de voordelen om elkaars netwerken en kennis te delen.

I&O Research is een maatschappelijk betrokken organisatie waar talent de ruimte krijgt zich te ontplooien. Samen met haar klanten streeft I&O Research naar het beste resultaat in relatie, dienst en product. Het delen van succes is uitgangspunt van onze motivatie en groei. We willen bijdragen aan beter onderbouwde keuzes van onze klanten door onderzoek en advies.

We denken dat UP in Amsterdam een perfecte omgeving biedt om onze missie en visie te realiseren.

Hoorn & Nieuwegein
De I&O-vestigingen in Hoorn en Nieuwegein houden op te bestaan. De collega’s die nu in Hoorn en Nieuwegein werken, zullen onze klanten vanaf januari 2016 bedienen vanuit Amsterdam.
Van 1 oktober tot eind 2015 zal de vestiging in Nieuwegein tijdelijk te vinden zijn in HNK (Het Nieuwe Kantoor) Utrecht Centraal Station: Arthur van Schendelstraat 648-750. In deze periode zijn wij hier te bereiken op ons huidige telefoonnummer: (030) 23 34 342.

De vestiging in Enschede blijft de hoofdvestiging van I&O Research.

Thijs Lenderink partner I&O Research vanaf 1 oktober 2015


Vanaf 1 oktober 2015 is Thijs Lenderink – naast Inge Reijmer, Gerben Huijgen en Jaap Bouwmeester –  partner bij I&O Research. Thijs is sinds 2010 een van de drijvende krachten bij I&O Research. Hij is accountmanager Economie & Ruimte en doet onder andere onderzoek naar koopstromen, warenmarkten, de zondagopenstelling en economische monitoren.
Voordat Thijs in dienst van I&O Research kwam, werkte hij (onder andere) voor de gemeenten Zaanstad en Arnhem. Daarvoor was hij bedrijfspsycholoog bij de Koninklijke Marine. Thijs studeerde sociale psychologie in Groningen.

I&O Research
Met 50 medewerkers en een groeiende orderportefeuille is I&O Research inmiddels het achtste onderzoeksbureau van Nederland en in de publieke sector zitten we in de top 3. We doen veel kwantitatief onderzoek, maar verzamelen ook kwalitatieve gegevens met interviews, focusgroepen en big data. I&O Research heeft veel expertise in de publieke sector.
Onze missie: I&O Research wil bijdragen aan beter onderbouwde keuzes van haar klanten door onderzoek en advies.

Onze expertisegebieden: Burger & Bestuur – Verkeer & Vervoer – Economie & Ruimte – Kennis & Wetenschap – Zorg, Welzijn & Jeugd.

www.ioresearch.nl  * info@ioresearch.nl

I&O Research Enschede                                                            I&O Research Amsterdam
Park Phi                                                                                       UP Office Building
Zuiderval 70                                                                                 Piet Heinkade 55
7543 EZ Enschede                                                                        1019 GM Amsterdam

Naam:
Email:
Onderwerp:
Bericht:
x