dinsdag 28 mei 2019

Coördinator Veldwerk (32-38 uur)

Voor onze vestiging in Enschede zijn wij op zoek naar een 

COÖRDINATOR VELDWERK (32-38 uur)

Voor opdrachtgevers zoals Ministerie van Veiligheid en Justitie, Ministerie van Infrastructuur en Milieu, Rijkswaterstaat, NS, ProRail en gemeenten doen wij onderzoek onder reizigers en inwoners. Vaak gaat het om grootschalige onderzoeken waarbij we veel respondenten vragen naar hun mening. Wij voeren daarvoor face-to-face onderzoek uit in bijvoorbeeld het openbaar vervoer en op stations.

Waar zijn we naar op zoek?
Wij verwachten van je dat je het veldwerk van onderzoeksprojecten goed kunt organiseren in overeenstemming met de door de opdrachtgever gestelde eisen, communiceert met projectleiders, collega’s en veldwerkers. Je presteert goed bij grote drukte en houdt het overzicht. Je werkt zelfstandig maar ook in teamverband uitstekend. Je taken zullen o.a. bestaan uit het maken van (complexe) planningen en het aansturen van de veldwerkprojecten veelal in samenwerking met de collega’s in Amsterdam. Kwaliteitsbewaking en beoordeling van de veldwerkers en daarbijhorende instructie, opleiding en begeleiding. Tevens zal je de administratie bijhouden en verwerk je de declaraties. Je maakt onderdeel uit van het team Veldwerk waarbij je basis is bij het team Buiten maar in tijden van drukte kun je ook worden ingezet bij je directe collega’s van het team Bellen waarbij je de dagelijkse begeleiding van de interviewunit aanstuurt.

Wie ben jij?
Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding. Je hebt inmiddels al twee jaar of langer gewerkt in een relevante functie. Je beschikt over aantoonbare leidinggevende en organisatorische vaardigheden. Je kunt goed werken met excel of bent bereid dit te leren. Daarnaast ben je proactief en kun je goed werken onder (tijds)druk. Ook ben je een fijne collega waarmee iedereen goed kan samenwerken. En tot slot vind je het niet erg om ook ’s avonds en zo nu en dan zaterdag te werken.

Wij bieden:

  • een uitdagende functie voor 32 tot 38 uur per week
  • de functie is ingedeeld in schaal 3 (min. €2.046,- en max. €3.418,- bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek). Salarisinpassing is afhankelijk van de mate waarin voldaan wordt aan het functieprofiel
  • een professionele, open en informele werksfeer

Geïnteresseerd?
Heb je interesse in de functie en voldoe je aan de criteria, stuur dan uiterlijk 23 juni 2019 je CV en motivatie naar Caroline Akkerman (HR-Adviseur): HR@ioresearch.nl
Voor meer informatie over de functie en onze organisatie verwijzen we je graag naar de website: www.ioresearch.nl of kun je contact opnemen op (053) 2005200.

Naam:
Email:
Onderwerp:
Bericht:
x